joi, 18 iunie 2009

Nazdravanii de Matei mic si drag

Nu exista zi in care puiul meu sa nu faca cate o mica prostioara. Sunt convinsa ca daca nu ma apuc sa le astern pe hartia virtuala incep sa le uit. Cateodata ma distreaza prostioarele lui, dar cateodata simt ca turbez. Problema e ca atunci cand incerc sa fiu dura cu el si sa-i explic ca nu a facut bine, ca a suparat-o pe mami, bla, bla, bla, el se uita in ochii mei si incepe sa rada. Iar eu uit imediat de ce il certam.
Ieri, de exemplu, a scos siguranta de la un dulap (care este plin cu condimente, faina, malai, cereale) si intr-o secunda a varsat prin toata bucataria jumatate de cutie de cereale cu cacao. In prima secunda imi venea sa-i trag o palma la fundulet, dar peste vreo 10 minute il pupam cu foc de parca ar fi facut ceva constructiv. Ma topise zambetul lui inocent si faptul ca m-a strigat ''mami'' atat de duios. Halal educatie!!!!!
Mi-aduc aminte ca in urma cu cateva luni el era adevaratul stapan al masinii de spalat. Stia sa o butoneze, sa o porneasca si de fiecare data cand nu gaseam ceva prin casa, cu siguranta gaseai obiectul respectiv in masina de spalat. Intr-o zi, Cristi a bagat rufe la spalat si a omis sa verifice daca se afla vreun obiect in ea. Bineinteles ca atunci cand a pornit se auzeau tot felul de zgomote ciudate si vedeam cum printre rufe se roteau o lingura de lemn, un biberon si o suzeta. Intr-o alta zi, masina de spalat terminase programul de spalat iar eu, lenesa ca de obicei, am amanat sa pun rufele la uscat. Matei al meu a rupt iar siguranta de la dulapul renumit, a varsat scortisoara si a scos si cateva rufe din masina. Cred ca s-a gandit sa le dea o mireasma mai placuta.
Alte activitati destul de des repetate: insiratul lenjeriei noastre intime prin casa, spartul de oua (de fiecare data cand ne vede ca deschidem frigiderul apare si el in mare viteza si daca nu esti pe faza imediat apuca un ou de pe usa frigiderului si il arunca in mijlocul holului, pe gresie).
Voi reveni cu nazdravanii proaspete in curand......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu